Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Miss Melody

Het leven begint voor Miss Melody in Nederland, maar al snel emigreert ze met haar ouders naar Spanje, waar haar vader een club in het uitgaansmekka van Benidorm start. Dankzij deze ontwikkeling raakt Melody al op jonge leeftijd verknocht aan elektronische dansmuziek, waaruit een enorme passie wordt losgemaakt. Haar visie op de internationale house scene en de veelzijdigheid van een gepassioneerd muziekliefhebber stuwt haar richting een funky, doch techy house genre. De gave die Melody bezit om haar gevoel bij het publiek neer te leggen wordt met open armen ontvangen en ze groeit uit tot één van Nederlands populairste, vrouwelijke dj’s.

Terug in Nederland, runt Melody vijftien jaar lang haar eigen etablissement, Beachclub Salinas in Scheveningen. Ook hier komt haar jong opgedane ervaring van pas. Salinas groeit uit tot een begrip in Nederland en het concept ‘Salinas on tour’ is het logische vervolg, waarbij de grootste clubs in Nederland worden aangedaan.

Vanaf het moment dat eigen producties een hoge prioriteit genieten staat de echte Miss Melody op en ontwikkeld ze haar geheel eigen stijl. Een stijl waar Ibiza vandaag de dag nog steeds bekend om staat. De zwoele, opzwepende beats, waar je als dansliefhebber geen genoeg van kunt krijgen, vormen de rode draad in haar sets. ‘Rotterdam City Of Love’ wordt productioneel gezien haar grootste succes. De tijdloze plaat raakt de internationale House scene rechtstreeks in het hart. Een plaat die overal ter wereld de dansvloeren vult en de echte Miss Melody sound ten gehore brengt. Roger Sanchez is de eerste grote dj die de plaat op Ibiza draait. De plaat wordt vervolgens opgepikt door Axwell die hem onder zijn label Axtone Records wegschrijft. De track krijgt wereldwijd support en verschijnt niet voor niets op alle toonaangevende house compilaties ter wereld.

Overal waar de House scene hoogtepunten beleeft, draait Miss melody. Ze draait op bijna alle edities van het wereldwijd gerenommeerde Dance Valley(Spaarnwoude), waarbij zelfs de eer het festival af te sluiten haar toekomt. In 2009 word een volgepakt Ahoy(Rotterdam) op haar cv bijgeschreven en inmiddels zijn er bijna geen Nederlandse clubs meer te noemen waar ze nog niet heeft gedraaid. Het zijn veelzeggende feiten over de prachtige carrière en populariteit van Miss Melody.

In de zomer van 2011 begint Melody een samenwerking met Ultimate Management van Maurice Edelenbosch. Zijn management draagt vanaf Juli 2011 zorg voor labelmanagement, social media marketing, coaching en auteurs- en naburige rechten administratie inzake Miss Melody. Een ander hoogtepunt beleeft ze in het begin van 2012, wanneer haar plaat Pretty Boy uitgebracht wordt op het internationale dance label N.E.W.S. Pretty Boy is een opvallende plaat met zowel Afrojack- als David Guetta-achtige invloeden waar onder andere de Bosnische dj/producer Baggi Begovic zich als remixer aan waagt. Tevens valt Miss Melody professioneel gezien op door als eerste Nederlandse dj met een eigen applicatie voor tablets te komen. Deze speciaal ontwikkelde dj-app is ook geschikt voor de meeste types smartphones.

 

Miss Melody - Promo Video 2012: http://www.youtube.com/watch?v=Mh-AqmDWKo4

Miss Melody ft. Blaise – Pretty Boy (Music Video): http://www.youtube.com/watch?v=JttNcTsnMdA