Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

DJ Peran

DJ Peran begon in 1995 met het maken van muziek, het eerste project was meteen al een succes die hoog in de hitlijsten te vinden was. Samen met Delmundo (producer Vengaboys-successen) werden al meteen meerdere hits gescoord met projecten zoals Lick- "Got to move your body" en Luvspung- "Didn't I give you love" en vele remixen voor 2 Brothers on the 4th Floor, Kellee "My Love", Matt Bianco e.v.a. artiesten.

In 1996 kwam daar het DJ-werk bij als aanvulling op het platen produceren o.a. in de IT-club Amsterdam en Sinners in heaven. Een tour van een half jaar door Amerika bleek een goede start. Na tournees in New York, Miami, San Francisco en Los Angeles was het weer tijd voor een nieuwe plaat. "Let yourself go", geproduceerd met DJ Jean, bleek een schot in de roos op het kersverse IT-label (o.a. 11 weken op nr. 1 in de dance-lijsten). "Give it to me baby" werd met DJ Rene uitgebracht op het Belgische label Byte-Records (2 Unlimited). Een aantal remixopdrachten voor verschillende artiesten volgde waaronder de DJ Jean & Peran remixes, Full Intention, Lill Louis, PM Project, Airscape, Vengaboys, Ace of Base e.v.a. Een mix album is uitgekomen en gedistributeerd door rhythm import, genaamd: "This masters choice, vol.3".

Na vele tournees in plaatsen zoals Tokio, Los Angeles, Barcelona, Middenoosten staan in de toekomst veel nieuwe wereldwijde optredens gepland. Zijn laatste release is "DJ Peran - Good Times". Dit is in veel Europese landen een enorme clubhit.