Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

DJ Svenson

De Belgische producer Svenson heeft in zijn muzikale verleden al aardig wat bekendheid verworven met zijn vele hits. Voor een aantal van deze producties is hij samen de studio ingedoken met de eveneens bekende DJ, Johan Gielen. 
Onder namen als Airscape en Svenson & Gielen vonden tracks als Pacific Melody, Beauty of Silence en Twisted met gemak hun weg naar de diverse Charts. 
Naast het produceren is nu de tijd aangebroken voor iets nieuws. 
Svenson heeft besloten om zijn horizon te verbreden en zal voortaan ook als DJ latenzien wat hij in huis heeft. DDA heeft de eer om aan te kondigen dat zij hem hierin zal vertegenwoordigen. 
Svenson stond dit jaar voornamelijk in de schijnwerpers met zijn top 20 hit Sunlight Theory die de themasong is geweest van het grootste trancefeest ter wereld: Trance Energy. Op productiegebied zullen we in de toekomst veel meer gaan horen van Svenson, zo komt zijn track Inside Outside zeer binnenkort uit op vinyl bij ID&T Music. Deze trancy en uplifting track is al te horen op de Sensation White CD. 
So keep an eye out for this tune and DJ!