Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Frank van Polanen

Frank van Polanen – Denmark (Biografie) (Update 23-08-05)

Frank van Polanen komt reeds op jonge leeftijd in aanraking met één van zijn grootste passies, muziek. Zijn liefde voor muziek zorgt ervoor dat hij al snel als DJ start in verschillende populaire uitgaansgelegenheden verspreidt over Nederland. Hier blijkt al snel dat hij de juiste feeling heeft voor het vak en hij eenvoudig de dansvloer vol krijgt en zo de zaal op zijn grondvesten laat schudden.

Na ruim 3 jaar ervaring als Allround DJ heeft Frank de afgelopen periode besloten om zich alleen nog maar te richten op de dance muziek. De eerste stap is natuurlijk het produceren van een eigen productie. Door eerder gelegde contacten komt Frank al vrij snel in aanraking met de DJ / producer John Marks met wie hij uiteindelijk door een succesvolle samenwerking de floorfiller “Denmark” produceert.

“Denmark” is Frank zijn debuut single, maar zeker niet zijn laatste. Deze DJ heeft grote toekomstplannen en ziet “Denmark” als het begin. Zijn verwachtingen over zijn eerste release zijn dan ook hoog en hij verwacht met de single zeker de dance lijsten te kunnen domineren.

White Villa Records zet opnieuw een talentvolle DJ/Producer in de markt.

Release datum : 12 oktober 2005.