Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact  

Die andere 2

Zoals de naam al doet ver-moeden,  is dit een duo dat zeker niet doorsnee is.
Ook kunnen we hier niet echt spreken van een nieuw duo.

Hans & Marcel hebben nl al een heel erg rijk verleden samen, want zij waren de helft van misschien wel de populairste coverband van de 80 & 90’er jaren “Clockhouse” genaamd.
Nu nog steeds wordt dit succes door geen enkele andere band geëvenaard.

Stilgezeten hebben zij daarna zeker niet.
Hans heeft zijn talenten onder andere weer bewezen bij de door de collega’s uitgeroepen beste coverband van Nederland; You & Me.
En Marcel heeft zelfs wereldwijd getoerd  en 3 Albums uitgebracht, waarvan er van de laatste maar liefst 450.000 exemplaren zijn verkocht.

Hij heeft zelfs op het huwelijksfeest van onze kroonprins Willem Alexander en zijn bruid Prinses Maxima opgetreden. Meer uitleg is niet nodig. 

Hun grootste specialiteit is dan ook dat ze zich kunnen aanpassen aan vrijwel iedere situatie

Zij zijn daarom ook in het bezit van een groot  P.O.V.  ( Probleem Oplossend Vermogen)

Hans staat vocaal garant voor oa zijn typerende stemgeluid als bv Jimmy Summerville, De Dijk, Andre Hazes en vele anderen.
Marcel  daarentegen klinkt compleet anders: een Tenor die zowel het klassieke werk als de subtiele ballade’s en het stevige rock repertoire voor zijn rekening neemt.

Kortom zij zijn uniek qua samenstelling, repertoire keuze, kleding, licht, geluid en uitstraling.

En dit alles voor een zeer vriendelijke prijs.

Ook uniek is hun extra te boeken inloop act waarbij zij beide zingend en gitaarspelend de gasten van uw feest verwelkomen aan de ingang van uw locatie.

Bekijk de site en beluister audio-fragmenten HIER