Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Media-consultancy, Full service evenementenbureau

 
 home    boek   contact  

IMPRESS

Een toptrio, bestaande uit de leadzanger,
leadzangeres en toetsenist van de bekende formatie FLAIR.
Gepokt en gemazeld door het live-bestaan on the road brengt dit trio een avondvullend programma van de bekende eigen hits, aangevuld met vlot en up-to-date repertoire.
Sterker nog, tot op zekere hoogte heeft de opdracht-gever inspraak in het gespeelde repertoire. Zo zou het kunnen, dat er een voorkeur is voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld 60's/70's, of 80's/90's, of alleen de allernieuwste radiohits, of uitsluitend Nederlandstalig, of juist alleen Duits. Mits tevoren aangegeven: u roept, Impress speelt !

Hun motto: de tent moet op z'n kop en met hetzelfde enthousiasme dat ze uitstralen bij de optredens met Flair, lukt dat ook uitstekend met Impress !

Sandra en Kees beschikken beiden over een buitengewoon goede zangstem en weten met hun aanstekelijke presentatie en repertoirekeuze ieder feest naar hun hand te zetten; Leo zorgt voor de begeleidende partijen.

Kortom: voor een avond onvervalst  en betaalbaar entertainment: IMPRESS !


Click Hier voor de Impress-site.