Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact 

Paul Vlaar
(one man band)

Al ruim 15 jaar geleden heeft Paul Vlaar van zijn grote passie zijn werk mogen maken. En dat is: Muziek maken!

Paul zingt, en begeleidt zichzelf  daarbij op keyboards. Doordat hij op spontane en  ongedwongen wijze het publiek bij de muziek betrekt, ontstaat er een leuke interactie en een gezellige sfeer.

Omdat hij zich live begeleidt en dus snel op de wensen van het publiek kan inspelen, ontstaat er al snel het gevoel van een feestje! Doordat hij werkt met de modernste apparatuur klinkt het alsof er een compleet orkest speelt.

Paul heeft een haast oneindig repertoire met alle denkbare muziek.
Van jaren 60, 70, 80, 90 tot nu!  Of het nu gaat om Nederlandstalig of   internationaal, love songs of feestmuziek, achtergrond- of dansmuziek, gouwe ouwe of  het nieuwste uit de top 40,  Paul speelt graag de muziek die U wilt horen!

Paul Vlaar behoort al vele jaren tot de meest gevraagde muzikale entertainers van Noord Holland!  Door zijn ervaring weet hij uw gasten als geen ander te amuseren . Hij is speelt onder andere op bruiloften, partijen, verjaardagen, kermissen en evenementen en misschien ook wel op Uw feest!

Geen feest als Paul niet is geweest!