Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact
Sonny Griffin trio

Sonny Griffin brengt op eigen wijze een breed en uitgebreid repertoire, van 60's tot recente hits, van jazz tot disco, en van rock tot reggae. Met zang, gitaar, bas en saxofoon zet dit trio een verrassend complete sound neer, en brengt ze de grootste hits aller tijden op eigen 'unplugged' manier opnieuw tot leven.

In zanger/gitarist Sonny Griffin heeft het trio een ervaren frontman met een uitgebreid repertoire en een fantastische stem. Samen met zijn muzikale partners op basgitaar en saxofoon kan hij met de meest uiteenlopende omstandigheden uit de voeten.

Door het compacte formaat en brede repertoire is Trio Sonny Griffin zeer veelzijdig inzetbaar, van receptie tot bedrijfsfeest, van bruiloft tot evenement. Rustig als het moet, swingend als het kan. Stijlvol, professioneel en enthousiast. De perfecte muzikale omlijsting voor iedere gelegenheid.

Sonny Griffin is ook te boeken als soloartiest (zang/gitaar) voor kleinere feesten, diners en recepties.

Zanger en gitarist Sonny Griffin begon als basgitarist in een schoolband. Tijdens zijn studietijd verdiende hij aardig wat bij als (bas)gitarist en zanger van diverse bands. Muziek bleef zijn passie en werd vanaf 1995 uiteindelijk ook zijn beroep. In de afgelopen vijftien jaar verzorgde Sonny Griffin duizenden optredens op de meest uiteenlopende gelegenheden, van kroegen en zaaltjes, bruiloften en studentenfeesten, tot casino's en luxe cruiseschepen, in Nederland en ver daarbuiten. Naast het optreden met Jack-in-a-Box, schrijft en produceert Sonny Griffin ook nog steeds zijn eigen nummers. In 2006 kwam zijn tweede CD ‘'A new day'' uit.

Bassist Etienne Beye komt uit een muzikaal nest, zijn vader is pianist. Hij koos de basgitaar en volgde zijn opleiding aan het Hilversumse Conservatorium. Hij speelde in verschillende bands, en is onder andere al vele jaren vast bandlid van de befaamde Bob East Showband, waarmee hij met zo'n beetje iedere bekende Nederlandse artiest (Lee Towers, Anita Meijer, Vader Abraham, Arne Jansen, Sugar Lee Hooper etc etc etc) op het podium stond. Etienne neemt met verve de backing vocals voor zijn rekening en speelt met evenveel gemak de basgitaar als de contrabas.

Saxofonist Leon Zautsen leerde saxofoon spelen bij de plaatselijke Harmonie. Hij combineerde zijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU in Delft met een bloeiende muzikale carrière. Na het voltooien van zijn studie reisde Leon als profmuzikant de wereld rond en deed ondermeer een twee jaar durende Europese tournee met de musical HAIR. Ook hij speelde met talloze Nederlandse beroemdheden zoals Mieke (Gigantjes) Stemerdink en Chris Zegers. Ook nu nog combineert Leon zijn werk als saxofonist met freelance opdrachten als productontwerper. Leon zingt graag een nootje mee en speelt ook nog swingende percussiepartijen.