Ramon Beuk
Ramon Beuk rondde in 1992, na stages in
verschillende restaurants, zijn koksopleiding af. Hij ontdekte dat koken
zijn grote passie was maar het werken in de horeca niet. Met oog op de
toekomst begon hij aan een studie pedagogiek. Na afronding van zijn
studie verliet hij in 1997 de horeca om zijn overdrachtskennis en liefde voor eten en koken
elders toe te passen.
Na extra marketingscholing kwam Ramon terecht bij HEMA, waar hij mede
verantwoordelijk werd voor de huidige uitstraling van de verschillende
culinaire concepten binnen HEMA filialen in Nederland en België. Hierna
kwam Ramon bij Unilever terecht.
Ramon Beuk werd bekend als tv-kok door het kookprogramma Born2Cook, wat
hij drie seizoenen heeft gepresenteerd. Het presenteren lag Ramon goed
waardoor hij in 2010 opnieuw te zien was in het tv programma
Wereldwijnen bij RTL4. Begin 2011 verscheen Ramon’s nieuwe boek, Terug
naar mijn Roti vernoemd naar de gelijknamige televisieserie van de NCRV.
Ramon is op het moment niet alleen tv-kok, maar ook ondernemer. Hij is
eigenaar van een evenementen- en vergadercentrum in Maarssen. Naast
tv-kok en ondernemer heeft Ramon zich in de loop der jaren op meerdere
gebieden ontwikkeld. Hij heeft inmiddels 9 boeken geschreven en geeft
veel presentaties over zijn visie op ‘Beleving'. Hierbij maakt hij vaak
de vertaalslag van eten bereiden naar beleven, samenwerken, inspireren
en motiveren, op ieder willekeurig vakgebied. Ramon Beuk doet dit op een
geheel eigen wijze door mensen mee te laten denken, voelen en proeven!
Ramon Beuk is een veelzijdige kok met één passie die tijdens
zijn hele loopbaan centraal staat: De beleving van de emotie van eten.
Hier kan hij u alles over vertellen, aan laten ruiken en van laten
proeven. Inspireren en motiveren begint volgens Ramon bij de kernwaarden
van het product!
Kenmerken
Ambitieus, Commercieel, Communicatief, Entertainer, Enthousiast,
Ondernemend, Optimist, Succesvol
|