Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   
Rosanna Lima
Rosanna heeft op jonge leeftijd al interesse in alles wat met mode te maken heeft en is ondertussen al twaalf jaar actief in de modewereld. Op haar 18e reist ze al naar Milaan om de modeshows van de grote couturiers (Versace, Armani, Gucci) te bekijken.

In 1996 begint Rosanna een eigen winkel in Rotterdam. Naast het runnen van de vier winkels die zij inmiddels heeft en het organiseren van modeshows besluit Rosanna in 2000 haar vleugels wat verder uit te slaan.

Vanaf 2001 heeft Rosanna een eigen vaste pagina in de Beau Monde, waarin zij lifestyle adviezen geeft. Voor reportages in het glamourblad kleedt zij bekende vrouwen als Mathilde Santing, Tanja Jess, Inge de Bruin, Bartina Koeman, Edsilia Rombley, Vera Mann, Mary Borsato en Froukje de Both. Ook verzorgt Rosanna de make-overs voor het magazine.

In 2003 en 2004 doet Rosanna de styling voor maar liefst 24 bands tijdens het Nationale Songfestival en ook verzorgt ze de styling voor presentatrice Nance. Rosanna is de vaste styliste voor Mariska Hulscher en Irene van der Laar voor het televisieprogramma ‘De Ideale Man’ en verzorgt alle styling voor TV presentator Martijn Krabbé (In Holland Staat Een Huis, Perfecte Partner, Idols)

Als "personal shopper" voor diverse andere bekende Nederlanders is zij regelmatig in het buitenland te vinden om kleding en accessoires voor hen in te kopen. Tevens geeft Rosanna lifestyle adviezen aan personen die hoge functies in het bedrijfsleven bekleden.

Diverse artiesten hebben al met Rosanna samengewerkt. Zo deed zij de styling voor onder andere Romeo, Bad Candy, Boyband, The Frogettes, Antje Monteiro en Re-Union en Rosanna verzorgde de kleding voor hun videoclips. Voor Re-Union reisde zij mee naar Istanbul tijdens de opnames van het Eurovisie Songfestival.

Voor televisie geeft Rosanna regelmatig lifestyle adviezen in programma’s als Aperitivo, Rijk & Beroemd en Shownieuws.

Rosanna’s slogan is "fashion changes, style doesn’t!".