Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact 

André Hazes Jr.
André Hazes scoorde op zijn dertien al zijn eerste nummer 1-hit met "Bedankt mijn vriend", een posthuum duet met zijn vader voor het album "Samen met Dré".
Na enkele uitstapjes op het gebied van acteren (de musical Kruistocht in Spijkerbroek en de tv-soap Onderweg naar Morgen) en presteren (Hazes Jr. Uit z'n bol, voor Sterren.nl) ging hij door in de muziek.
In 2013 bracht André in eigen beheer zijn eerste soloalbum uit. Met singles als het titelnummer "Mijn beste vriend" en "Een laatste kans" maakte hij de overstap naar eigen, originele liedjes.
In 2014 deed hij mee aan het programma "Beste zangers van Nederland" en scoorde zijn tweede nummer-1 hit met "Ik leef mijn eigen leven", een nummer van zijn vader.
Het programma en die hit gaven André's carrière een enorme boost.
Platenlabels stonden voor hem in de rij en hij tekende uiteindelijk bij Dino Music.

Daar verscheen vorig jaar de hitsingle "Leef", een aanstekelijk nummer met bijzondere clip, waar ex-GTST- acteur Bartho Braat een grote rol in speelt.
Het is een overtuigend voorproefje van een nieuw album waar André hard aan heeft gewerkt en dat inmiddels uit is.

"Leef" werd bij optredens in het land geweldig ontvangen en onlangs werd het nummer een award toegekend voor "grootste meezinger van 2015".

André's carrière loop als een trein.
Want naast de award mocht hij voor "Ik leef mijn eigen leven' een BUMA-award in ontvangst nemen; de publieksprijs voor favoriete single.

Zelf kan hij het prachtig verwoorden: "Tot een jaar geleden was ik de zoon van André Hazes", nu kennen mensen me als André Hazes Jr.
Het scheelt één woord, maar dat verschil voelt goed !"

Binnen korte tijd heeft André Hazes Jr. zichzelf weten te nestelen tussen de reeds gearriveerde artiesten en mag hij zich buigen over een goedgevulde agenda met optredens niet alleen in Nederland maar ook in België waar zijn populariteit enorm groeit!

Tijdens zijn 30 minuten durende optreden zingt André zijn eigen hits, maar ook het geliefde repertoire van zijn vader.