Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact 

De Meiden

De Meiden is een gelegenheidsformatie die in April 2014 is opgericht naar een idee van Judith Peters middels een oproep via social media om eens iets op muzikaal gebied te ondernemen met collega artiesten.
Theresa sprong hier direct op in en kwam met het idee om een Nederlandstalige cover te maken van de wereldhit Heaven must be missing an angel wat het nederlandse publiek afgelopen zomer leerde kennen als "Zomer".

Ruby van Urk en Sasja Brouwer werden toegevoegd aan de formatie en er werd met enthousiasme aan een bijpassende zomerse clip gewerkt waar Robert Vegt de regie en beeldopnames voor zijn rekening nam.
De single kreeg zeer lovende recensies, veel airplay en bekroond met de Oranje kroon en Hollandse nieuwe bij RadioNL.
Genoeg reden om een vervolgsingle op te nemen. Inmiddels heeft er een verandering plaatsgevonden in de formatie en bestaat de groep uit Judith, Theresa en Ruby.

Momenteel zijn De Meiden druk met de voorbereidingen voor de kerstsingle.

 

NEWSFLASH !!
De nieuwe single "Weekend" van De Meiden is uit en is downloaden op alle Portals en te bekijken op Youtube en Tv Oranje.
Wederom de inmiddels bekende Meidensound met een pakkende dancebeat en zomerse invloeden. De single was o.a. Kanjerschijf bij Puurnationaal en kreeg wederom fraaie recensies
"Weekend" werd aangeduid met 4 sterren van HollandseHitsForum. Een week later werd de single  Hollandse Nieuwe en ontving de Oranjekroon waardoor de single enorm veel Airplay ontvangt bij RadioNL en Tv Oranje en vele andere radiostations.
Op dit moment staan De Meiden al wekenlang genoteerd in de Top 40 en als klap op de vuurpijl werden zij gevraagd door 3FM om op de melodie van Weekend een jingle in te zingen voor een nieuw programma ' Cafe B & W ' (Barend & Wijnand) op de vrijdagavond.