René Karst
René Karst heeft dé hit van dit moment te pakken!  Zijn  “Atje voor de Sfeer!”  wordt overal gedraaid en uit volle borst meegezongen. Met deze zomerhit is Rene Karst met stipt de meest geboekte feestartiest van dit moment!

Een optreden van ‘de man met de groene bril’ is zeker niet standaard. Als geen ander weet Rene Karst zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Immers, geen feest is hetzelfde. Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist… Wie kan ‘em niet meebrullen! Uiteraard mag deze hit naast zijn “Supergave Tijd”  en “Atje voor de Sfeer”  niet ontbreken, maar het kan zo maar gebeuren dat Rene halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers.

Door hits als ” Liever te dik in de Kist” ,  “Supergave Tijd” en “Atje voor de Sfeer!” gaat de  carričre van deze sympathieke troubadour als een speer! Naast vele optreden is Rene Karst op dit moment veel op de radio te horen. Zijn ‘Atje voor de Sfeer’ wordt dagelijks gebruikt voor de Radio 538 tune ‘Grapje voor de Sfeer!’.   

Ook op tv valt René op. In het voorjaar van 2019 is hij 7 weken lang iedere vrijdag te zien als jurylid van het populaire ‘All Together Now’, gepresenteerd door Chantal Janzen en Jamai.


PS: voor wie de term 'Atten onbekend is: 'dat is het in één teug achterover slaan van een alcoholisch drankje.