Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Working Girls

In hun inmiddels tienjarig bestaan heeft de carrière van The Working Girls een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling doormaakt.
Hun uiterst professionele, internationaal georiënteerde en exact getimede show, is sindsdien slechts weinigen onbekend gebleven.

 Een optreden in Paul de Leeuw’s toenmalige televisieshow ‘De Schreeuw van de Leeuw’ bleek baanbrekend en opende de weg naar nationale bekendheid, waardering en erkenning. The Working Girls vormden de absolute eye-catcher in de unaniem als hoogst gewaardeerde en best bekeken aflevering uit de populaire reeks, waarmee zij voor het overgrote deel verantwoordelijk werden gesteld voor de brede acceptatie van travestie bij het Nederlandse publiek. The Working Girls zijn een hot item en kunnen zich verheugen in de blijvende interesse van zowel binnen- als buitenlandse televisieprogramma’s, die de groep door de jaren heen niet uit het oog zijn verloren en tot ver over ‘s lands grenzen hebben gebracht.

Hun vele succesvolle optredens, waaronder de voorprogramma’s van René Froger’s uitverkochte Kuip-concerten, de ‘kick-off’ in een volgepakt Olympisch Stadion, voorafgaand aan de Champions-League topper Ajax-Real Madrid en het uitermate succesvolle optreden in The Marquis Theatre in het supermekka van de showbizz, het New Yorkse ‘Broadway’, waren aanleiding tot kamerbrede interviews in de meest vooraanstaande (inter)nationale dag- en weekbladen.
De grote internationale belangstelling voor, volgens een Amerikaans Dagblad, ‘Europe’s Best Female Impersonators’, bracht The Working Girls inmiddels naar vele landen, waaronder; de Verenigde Staten, Mexico, Venezuela, Israël, Frankrijk, Portugal, Oostenrijk, Engeland, Schotland, Duitsland en België.

De echte fans van het eerste uur kunnen zich ongetwijfeld herinneren dat The Working Girls ooit als trio begonnen. In deze formatie werd de groep ook ontdekt.
Na een aantal succesvolle, turbulente jaren koos Diana er voor om de groep vaarwel te zeggen en verdween in de anonimiteit. Veel mensen betreurden het vertrek van de roodharige Diana, die samen met Cindy en Sheila zeker 10 jaar rond tourde over de Globe.Cindy en Sheila gingen daarna verder als duo en boekten ook in deze formatie veel succes.

Maar met ingang van 1 december is Diana weer terug in de groep. Met de terugkomst van Diana nemen ze u mee terug in de tijd. Het repertoire is hetzelfde als waar ze destijds hun faam mee verwierven, het beroemde " Diana Ross and The Supremes-Block" en het al even populaire " Three Degrees-Block". The Working Girls presenteren een spetterende show met een hoog "Bling" gehalte, waarbij iedereen zich meteen in het Cesars Palace van de begin jaren 70 waant.

The Working Girls brachten in de jaren 90 met hun show, voor het eerst in Nederland,het niveau van female impersonators op ongekende hoogte en zette een trend die menige amateurgroep inspireerde. Laat je meevoeren in deze schitterende show waarbij niemand stil kan blijven zitten en herinneringen aan de Motown tijden herleven.