Antje Monteiro heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een Allround Showbizz Lady!

De KRO benaderde Antje voor de presentatie van het succesvolle muziekprogramma "Het Gevoel Van....". De komst van Antje voerde het best bekeken programma van de Nederlandse TV naar een nog hogere dimensie en niet in de laatste plaats naar torenhoge kijkcijfers. Dat de combinatie van presenteren en zingen Antje op het lijf is geschreven, bewees ze méér dan ooit in "Het Gevoel Van...." waarin Antje wekelijks voor een miljoenenpubliek met diverse nationale-en internationale vedetten een muzikale reis maakt door een bepaald jaar.

2006 stond ook in het teken van theater. Zo was Antje te zien als Juf Jenny in de kinder Musical "Sesamstraat Live" . In mei van dat jaar stond ze 14 x in Ahoy met Musicals in Ahoy, tevens trok Antje de stoute schoenen aan en stapte in de wereld van de Operette met La Vie Parisienne, met o.a. Ernst Daniel Smid en Maaike Widdershoven. In 2007 speelde Antje de hoofdrol in de musical Cats (zij deelde deze rol met Anita Meijer, Pia Douwes, Vera Mann en Lone van Roosendaal).

In 2009 is haar lang gekoesterde droom in vervulling gegaan: haar eigen Nederlandstalige album is inmiddels uitgekomen! Op het album ‘100 % Antje’ staan 3 singles die de single top 20 haalden, respectievelijk de 16e, 17e en 18e plaats.

Begin 2011 stond zij als Killer Queen in de musical ‘We Will Rock You’ elke avond op de planken in het Beatrix Theater.

Ook achter de schermen is Antje succesvol. Met haar productie bedrijf, Ram Entertainment bedacht, verkocht en produceerde Antje de tv serie `Gypsy Girls. De serie werd een hit op RTL4.

2013 begint goed voor deze rasartiest want vanaf 1 januari is zij te zien op SBS6 met `Sterren dansen op het IJs` en zal haar 2e album uit komen.

Voor de komende periode staat er dus veel op de agenda van Antje en zal deze veelzijdige artiest het publiek blijven verrassen op TV en in het theater