Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Esther Hart

In 2003 won Esther Hart het nationale songfestival en mag Nederland vertegenwoordigen in Riga tijdens het Eurovisie Songfestival.

Esther Hartkamp (Epe, 3 juni 1970) treedt tegenwoordig op onder de naam Esther Hart. Op haar veertiende zong ze voor het eerst bij een bandje en de liefde voor muziek liet haar niet meer los.

Aan het conservatorium volgde ze een zangopleiding en met haar ‘soulvolle’ stem, een soepele en heldere mezzosopraan, zorgt ze sindsdien voor een lekker popgeluid. En dat slaat aan, getuige ook haar Engelse hitsucces met Ain’t no lies, dat op nummer acht van de dance-charts belandde. Ook zong zij een nummer op de soundtrack van de Amerikaanse film ‘Faking da funk’ en heeft zij verschillende cd’s in eigen beheer opgenomen.

Op haar 14de zong ze al bij een band. In de UK had ze al een hit met “Ain’t no lies”. Dit nummer belande in de Engelse dance-charts op nummer acht.