Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Hind

Het begon tijdens de musical-uitvoering van groep 8. Hind  zong en acteerde voor het eerst in het openbaar en deed iedereen, inclusief zichzelf, versteld staan van haar talenten. Kort daarna besloot ze om haar stem te laten scholen en ging ze op zangles. 
Op de middelbare school trad ze op tijdens talloze muziek- en ouderavonden en volgde ze cabaretlessen. Maar het bleef niet bij schooloptredens. Vele malen trad de zeventienjarige Goudse inmiddels op in de Goudse Schouwburg. Haar unieke zangtalent bleef niet onopgemerkt. Ze kreeg onder andere een uitnodiging om te zingen tijdens de TMF-dancemasters party of the year in Duitsland. Dat alles resulteerde in een belangrijke rol in Tracks, een eigentijdse theatervoorstelling gemaakt op basis van de creatieve inbreng van zestien speciaal geselecteerde jongeren, die de  voorstelling ook zelf uitvoeren. Tracks doet een intensief beroep op de talenten van deze jongeren op zowel toneel, zang als dans-gebied. Precies de omgeving waarin het talent van Hind zich kan tonen. Tracks heeft inmiddels tientallen voorstellingen achter de rug.

Ook op nationaal niveau trad Hind voor het voetlicht. Ze deed mee aan de voorrondes van de Soundmixshow 2002. En natuurlijk haalde ze de landelijke TV-finale, waarin ze te bewonderen was als Vanessa Williams. Hind is onlangs doorgedrongen tot de laatste 10 (van de 8.000!)  talenten van het TV-programma Idols.

Hind kan diverse stijlen aan, doordat haar stembereik erg groot is. Ze is even goed thuis in R&B en Pop als in Fado. Ze experimenteert volop met verschillende muziekstijlen in verschillende talen als bijvoorbeeld het Arabisch en Portugees. Een van haar ambities is een rol in een grote musical