Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Nico Landers

Als je, zoals met Nico Landers het geval is, pas beroemd dreigt te worden, als je 49 jaar oud bent, mag je met recht spreken van een laatbloeier. Wat heeft hij dan al die jaren gedaan? Stil gezeten? Nee natuurlijk niet, zangers zingen altijd, ook al doen ze eigenlijk iets anders.Stukadoor bijvoorbeeld, zoals Nico. Nico Landers werd 49 jaar geleden geboren op de Lindengracht in het hartje van de Jordaan. Hij is een echte Jordanees dus, wat nog iets anders is dan een echte Amsterdammer. Volgens de Jordanezen dan.
Toen Nico Landers 15 jaar oud geworden was, ging hij in de bouw en werd de zingende stukadoor. Dat is hij eigenlijk nog steeds, al werkt hij inmiddels al een paar jaar bij de technische dienst van het Kabouterhuis, een medische kinderdagverblijf in Amsterdam.

Tot de dag van vandaag treedt Nico, gezien zijn werkzaamheden bij het kinderdagverblijf, uitsluitend in het weekend op, maar dat zal wel gaan veranderen gezien de successen van zijn platen.
Toch is Nico geen vreemdeling op de grote podia. Hij trad op bij Ajax - Auxerre in 1993 in het Olympisch Stadion. En in de Jaap Edenhal trad hij op samen met Rene Froger, Andre Hazes en Corry Konings. Bij die gelegenheden liet Nico zich aan een touw van 12 meter hoogte naar beneden zakken. Heel Amsterdam spreekt er over. Nico zet trouwens iedere tent op z'n kop, vanaf de bar of het biljart, dat maakt niet uit. 

Laatbloeiers zijn vaak de besten.

  Albums:                              SINGLE:  

DE BESTE VAN                         LIEFDE IN DE NACHT
DE BESTE VAN DEEL 2