Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Rick van der Kroon
Zingen is voor de 28-jarige Rick van der Kroon al van jongs af aan zijn lust en zijn leven. Inmiddels heeft Rick een enorme reputatie opgebouwd in het Nederlandstalige circuit.

Rick heeft al verschillende singles op zijn naam staan, waarmee hij er tijdens iedere show voor zorgt dat het dak er af gaat. In juni 2004 kwam zijn eerste feestsingle “The winner takes the best” uit, een medley van “The winner takes it all” van ABBA en “Simply the best” van Tina Turner. Zijn singles “Het draait alleen nog maar om jou” en “Twijfels” kwamen begin 2005 uit.

Sinds een aantal jaren is Rick werkzaam als zanger/entertainer in café Peter Beense in Amsterdam en treedt daarnaast op door het hele land. Voor dit jaar staat er een groot concert gepland in de Amsterdam Studio’s. Zijn shows, waarin zowel gezellige meezingers als ballads voorbij komen, staan als een huis en staan garant voor drie kwartier topentertainment.

Rick van der Kroon Showfacts
 
- 45 minuten Tape optreden
- Feest repertoire
- Nederlandstalige nummers en Engelstalige nummers
- Eigen repertoire en covers
- Incl. geluidset A