Dè professionals in organiseren

E
vents, Festivals, Bedrijfsfeesten, Boekingen van nationale en internationale acts, Artiestenmanagement, CD-producties, Onafhankelijk advies, Media-consultancy, Full service evenementenbureau
, Studio

 home    boek   contact 

EventPro, dochter van Stand By Productions, is dè organisatie van event-professionals, met een jarenlange expertise op het gebied van creatieve ontwikkelingen en producties.

Bedrijfsfeest, festival, productpresentatie, motivatie-event, concert, privéfeest, opening, jubileum, gala, themafeest, jaarfeest: ieder project, klein of groot wordt met eenzelfde gedrevenheid uitgevoerd.
Met de focus op live-entertainment vertalen wij de wensen van onze opdrachtgevers naar een totaaloplossing in organisatie en productionele uitvoering.
EventPro neemt u de organisatie uit handen met betrekking tot entertainment, beeld, geluid, catering, communicatie, special effects, facilitaire voorzieningen, kortom alles wat komt kijken bij een geslaagd evenement.
Of het nu gaat om een bescheiden privéfeest, een gala-voorstelling in Theater Carré of de opening van uw nieuwe bedrijfspand, dat wordt omgetoverd tot feestlocatie, wij bieden u de perfecte one stop solution !

Naast het organiseren en produceren van events verzorgt EventPro tevens het management en de boekingen van een groot aantal musici, artiesten, dj's en showprogramma's.
Door onze ruim 30-jarige ervaring, waarin wij een uitstekende samenwerking opbouwden met het management van alle bekende (en minder bekende) artiesten en musici, kunnen wij voor ieder event en budget probleemloos in de gewenste invulling voorzien, tegen concurrerende prijzen.

Neem voor informatie vrijblijvend kontakt op met Eventpro: info@eventpro.nl
of bel 0226 - 412 912

Voor uitgebreide info over entertainment, click hier.
Voor referenties, click hier


Exclusieve boekingen van  o.a.:

Flair
Truus Trut & de Terlenka's
Bayerische Bierfest

Fantastic4
The Internationals
Snowboard
After Sun
Shadows of the 60's
Impress
Kees & Ko


Dinner for 2
Fiesta
De Nachtzusters
Valentine
Queen Tribute by Valentine
Time Bandits
Alides Hidding
Kink

Mooi Wark
Van Dik Hout/Van Dichtbij
 

DJ Joyce Mercedes
DJ Sven
DJ Matthew
DJ B-LinQ
Dreamcast
Carwash
Bettine Vriesekoop (China-expert)
Münchener Schmachtfetzen
80's/90's Flashback Music Tour

 

Boekingen van ALLE andere nationale en internationale artiesten, bands, acts, dj's, drive-in shows, sprekers, entertainers, etc.