Dè professionals in organiseren
E
vents, Festivals, Bedrijfsfeesten, Boekingen van nationale en internationale acts, Artiestenmanagement, CD-producties, Onafhankelijk advies, Media-consultancy, Full service evenementenbureau
, Studio

 home    boek   contact   


Stand By Productions is dè event-professional, met een jarenlange expertise op het gebied van evenementenorganisatie.
Of het nu gaat om een bescheiden privéfeest (bruiloft, jubileum), bedrijfspresentatie, festival, een gala-voorstelling in Theater Carré of de opening van uw nieuwe bedrijfspand, dat u omgetoverd wilt zien tot feestlocatie:
wij bieden u de perfecte one stop solution !

Ook voor entertainmentadvies bent u bij ons aan het juiste adres.
Natuurlijk kunt u zelf googelen en artiesten, bands of dj's/drive-in shows benaderen, maar u zult merken, dat daar veel meer bij komt kijken dan een belletje of mailtje. U krijgt te maken met eisen, wensen, technische riders, cateringriders, timetable, podiumvoorzieningen, etcetera, etcetera.
Daarbij geven wij u objectief advies, gericht op uw wensen en eisen.
En door onze soepele samenwerking met collega-managers en boekers kunnen wij u verzekeren, dat u niet meer betaalt dan dat u 'rechtstreeks' handelt.
U heeft echter wel het gemak van 'alles in één hand' en mocht er onverhoopt een calamiteit optreden, dan lossen wij dat voor u op.

Bij een 'vol' programma heeft u tijdens het evenement de handen vol om een en ander in goede banen te leiden. En die tijd heeft u vaak niet, omdat andere zaken dan zeurende tourmanagers of musici en technici en een dreigende uitloop van het programma uw aandacht vragen.
En bovendien wilt u toch ook graag genieten van uw eigen feest !?
Stand By Productions neemt u de organisatie uit handen met betrekking tot entertainment, beeld, geluid, catering, communicatie, special effects, facilitaire voorzieningen, kortom alles wat komt kijken bij een geslaagd evenement.

Weet u exact aan welke richtlijnen u dient te voldoen, of heeft u de eerste stappen gezet, de vergunning zelfs al ontvangen, maar wilt u (laten) controleren of u in organisatorische zin niets over het hoofd hebben gezien ?
Bijvoorbeeld terrein-, of tentindeling, uitgiftepunten voor horeca en muntverkoop, plaatsing en aantal facilitaire voorzieningen (sanitair), rookgelegenheid, entree, crowd management, beveiliging, stage, backstage, stroomvoorziening, personeelsplanning en nog tientallen aandachtspunten.
Met gemiddeld 30 jaar ervaring staan onze technici, beveiligers, horeca- en entertainmentspecialisten u ter dienst om er zeker van te zijn dat er in dat opzicht niets aan het toeval wordt toegelaten.

Naast het organiseren en produceren van events verzorgt Stand By Productions tevens het management en de exclusieve boekingen van een groot aantal musici, artiesten, dj's en showprogramma's.
Door onze jarenlange ervaring, waarin wij een uitstekende samenwerking opbouwden met het management van alle bekende (en minder bekende) artiesten en musici, kunnen wij voor ieder event en budget probleemloos in de gewenste invulling voorzien, tegen concurrerende prijzen.

Neem voor informatie vrijblijvend kontakt met ons op: info@standbyproductions.nl
of bel 06 -5332 6755

Voor uitgebreide info over entertainment, click hier.
Voor referenties, click hier


Exclusieve boekingen van  o.a.:

Flair
Truus Trut & de Terlenka's
Bayerische Bierfest

Fantastic4
The Internationals
Snowboard
After Sun
Shadows of the 60's
Impress
Kees & Ko


Dinner for 2
Fiesta
De Nachtzusters
Valentine
Queen Tribute by Valentine
Time Bandits
Alides Hidding
Kink

Mooi Wark
Van Dik Hout/Van Dichtbij
 

DJ Joyce Mercedes
DJ Sven
DJ Matthello
DJ B-LinQ
Dreamcast
Carwash
Bettine Vriesekoop (China-expert)
Münchener Schmachtfetzen
80's/90's Flashback Music Tour

 

Boekingen van ALLE andere nationale en internationale artiesten, bands, acts, dj's, drive-in shows, sprekers, entertainers, etc.